Welkom op de site van Atelier the Avenue!

Uitnodiging:

De 15e oktober start in het Parkvilla de expositie FEEST!, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Treffend Textiel, waar ik sinds een paar jaar ook deel van mag uitmaken. Hoogtepunt van het feest is het college van Eva IJsveld, textiel- en kostuumhistorica, op 31 oktober in het theater van Parkvilla, waar zij een verband zal leggen tussen ons werk en de textielgeschiedenis, en is er een ‘meet and greet’ met de groep. Wil je deze feestelijke bijeenkomst bijwonen, kan je kaarten reserveren voor de aangepaste feestprijs van tien euro, via Parkvilla.nl

B38005FB-F61E-40FA-811A-9D3ECA49D2FD

Je kan voor info over en werk van ons, ook een kijkje nemen op Treffend Textiel.nl

Aankondiging:

deelname aan het Landelijk Atelierweekend 2018 op 17 en 18 november, zie landelijkatelierweekend.nl

Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 17 en 18 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Meer dan 400 beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van een kunstwerk. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties.

Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Een weekend lang zijn in heel Nederland meer dan 400 ateliers te bezoeken. Dit evenement wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. Enkele deelnemende kunstenaars zijn Ad Arma, Marianne Y. Naerebout, Mieke Robben, Marga Boogaard en Hanneke van Vliet. Daarnaast doen ook verschillende verenigingen mee waaronder Stichting Ateliers 1819 en de Stichting Keramisten Noord-Holland.

En hier in Alphen aan den Rijn is onder andere het atelier open van Will de Heij, edelsmid (www.willdeheij.nl), en in mijn atelier is Anke van der Kwaak, keramiste, te gast (www.ankevanderkwaak.com).
Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

1E35E11F-4477-4B4B-B561-EFEE8D33B1F8Het beeld op de themaposter van dit jaar is een foto van het atelier van Marianne Y. Naerebout.

Helaas

Helaas, een minder leuk bericht, om te melden dat mijn expositie als vierde in de estafette-reeks, door het Schoutenhuis niet passend in de sfeer is bevonden. De organisator had al maanden geleden enthousiast toegezegd, maar de nieuwe beheerder heeft anders beslist. Volgende keer op een andere plek beter!

Verder vindt u op deze site een overzicht van mijn werk, en van de cursussen en workshops die ik in mijn atelier verzorg.

U kunt klikken op de links voor welke informatie u wenst!

Inmiddels zijn in september 2018 weer gestart:

De woensdagmiddaggroep (vanaf 5 september)

De donderdagavondgroep (vanaf 6 september)

Cursussen aquarelleren en cursussen speksteen via de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s